WordPress CMS

Skov_1_600

verdens mest brugte system

Vi benytter WordPress der er verdens mest udbredte CMS system.
Se antal downloads

Og samtidig også det ultimative største, med over 55.000 plugins (hjælpe programmer og værktøj). 
Se oversigten 

Du får den mest moderne og responsiv hjemmeside, med top professionelt webdesign, tilpasset din virksomhed og dine behov.

Vokser sammen med dig / jer

Systemet kan vokse samtidig med dig / jer.

Hvis der med tiden bliver behov, er det relativt enkelt, hurtigt og billigt at ‘opgradere’ systemet samt tilføjer og tilpasse forskellige plugins.

Vi tager altid udgangspunkt i din virksomhed og målgrupper, når vi designer din WordPress hjemmeside.

Vi startede bureau i 1992, og har rigtig mange års erfaring, med hjemmesider og markedsføring – både analog og digital.

https://www.riismedia.dk/ny-hjemmeside/

Quick statistics and content overview:

  1. WordPress (27+ Million Live Websites)
  2. Wix (3.8+ Million Live Websites)
  3. Squarespace (2.2+ Million Live Websites)
  4. Joomla! (1.5+ Million Live Websites)
  5. Shopify (1.4+ Million Live Websites)
  6. Progress Sitefinity (1.4+ Million Live Websites)
  7. GoDaddy Website Builder (1.2+ Million Live Websites)
  8. Weebly (935+ Thousand Live Websites)
  9. Drupal (562+ Thousand Live Websites)
  10. Blogger (459+ Thousand Live Websites)

Content Managment System

CMS. betyder Content Managment System. Det betyder, groft, sagt, at meningen med det er at man vedligeholder en del af siden, uden at kunne komme til at ødelægge noget af kodningen.

CMS arbejder gerne i to nøgleord. Frontend og Backend. Frontend, er det brugerne ser, og i nogle tilfælde, kan man logge på sin side og redigere den derfra. Backend, er der hvor alt det langhårede sker. Det er alle de bagvedliggende koder og ditten og datten. Jeg kan også godt lave lidt undervisning i hvordan man kommer derind, og vedligeholder sin side. Hvis det ønskes.

Lidt om CMS – Content Management System

Et Content Management System (CMS) er et stykke software til at organisere og lette samarbejdet med at oprette dokumenter og anden information og hvorigennem enkeltpersoner eller grupper kan håndtere en mængde elektronisk indhold, for eksempel dokumenter, filer og billeder. Content management systemer er et system der er en del af begrebet Information management. CMS bruges også til opbevaring og single sourcing af et firmas dokumenter bestående af, men ikke begrænset til, manualer, salgsguides, tekniske manualer osv. 

Et Content management system er sommetider en webapplikation til håndtering af hjemmesider og deres indhold. Via en webserver udgives systemets websider på internettet eller en intranet-side.

Et CMS består af en række komponenter til styring af f.eks. roller, rettigheder, indholdsskabeloner og arbejdsgange, der kan tilpasses efter behov.
Et CMS kan udvikles som et standardsystem eller specielt fremstilles til konkrete behov.

Det første danske CMS blev udviklet under navnet DIMS (Dansk Internet Medie System) af multikunstneren Peter Wendelboe i 1995 som en platform, hvor udlandsdanskere kunne holde kontakt med hinanden og fremvise tekster, fotos lydfiler og videoer om danskernes liv under fremmede himmelstrøg. I 1996 fik systemet navneforandring til SmartCMS og blev gjort offentligt tilgængeligt på flere sprog.

En speciel afart af CMS er Web Content Management (WCM) som fokuserer på et online indhold på en fælles hjemmeside på internettet eller et intranet.
WCM’er udvikles i bl.a. ASP, .NET, PHP, Java, Perl og Python.

Fordelen ved web content management systemer er, at man i de fleste kan redigere indholdet fra et vilkårligt sted ved hjælp af en almindelig webbrowser, som f.eks. Internet Explorer, Mozilla, Firefox og Opera, uden at skulle anvende et designprogram til at udforme siderne i, og uden at skulle kopiere de færdige sider med FTP til serveren. Desuden behøver man normalt ikke at have programmeringserfaring, da indholdet er adskilt fra præsentationen. I nogle tilfælde er det dog en fordel at kunne lidt HTML.

Hvad er responsivt webdesign?

Svaret på ovenstående spørgsmål blev fundet med begrebet ”responsivt design”: En designløsning, hvor din hjemmeside bliver kodet til at blive vist korrekt i alle browsere.

I stedet for at designe én løsning til hver skærmstørrelse laves der altså én løsning, der bliver vist korrekt – ligemeget hvilken skærm den vises på.

Ideen bag Resonsive webdesign er altså, at hjemmesiden selv “finder ud af” på hvilket medie den nu vises på, og samtidig tilpasser sig netop dissse specielle vilkår.

Hvorfor responsivt webdesign
Derfor skal du lave responsivt webdesign til dit website

Responsivt webdesign er en af tidens hotteste emner inden for webdesign. Og det er ikke uden grund!

Hvorfor responsivt webdesign?

Nettet – og hvordan vi bruger det, har ændret sig meget igennem de sidste år. Det er ikke længere kun personlige computere og bærbare, der har browsere.

Iphonen var en af de første produkter, der for alvor gjorde det muligt at gå ordentligt på nettet fra den mobile browser.

Og siden da er det gået stærkt. I dag er trafikken fra de mobile enheder – såsom ipad, iphone, andriod styresystemer og andre tablets stærkt stigende. Og de mobile enheder er kommet for at blive!

I Kølvandet på denne trend følger naturligt brugernes forventninger til de hjemmesider, de besøger, fra deres mobile enheder: Folk kræver at kunne se din hjemmeside ligeså godt på mobilen, som de kan på deres computer.

Den første løsning fra teknikerne var, at én version af hjemmesiden blev lavet til computeren og derudover blev der så lavet en ny version, som blev brugt til at vise til mobilbrugere…..Den løsning fandt man dog relativt hurtigt ud af var for snæver: For hvad så med alle de mange forskellige mobile skærmstørrelser – og hvad med ipad’en?

Lækkert webdesign

Et lækkert webdesign udgør jo ikke en god hjemmeside. Men det er da starten på det.

Det handler om at fange sine besøgende i de første par sekunder.

Derfor er det altafgørende hvordan din side præsenterer sig selv fra første færd.

Hvad er et lækkert webdesign så? Jeg synes at et lækkert webdesign er rent og fremhæver budskabet. Hvad enten det er at sælge sin musik, at præsentere sin kunst, at få folk til at hyre dig til noget eller bare at vise dine interesser, handler det om at gøre den besøgende det klart med det samme.

Tilføj din overskrift tekst

Når din hjemmeside er færdig er det vigtigt at du efterfølgende holder den opdateret. Det er med til at sikre at dine kunder altid ser et friskt billede af din virksomhed. Du har fri telefon- og mailsupport i en løsning hos os. Supporten inkluderer både hjælp til hjemmeside og mail.

Du får naturligvis også adgang til CMS (Content Management System), hvor du selv nemt kan opdatere din hjemmesides indhold.

Eventuelle grafiske opdateringer og mere tidskrævende arbejde på hjemmesiden, kan bestilles på timebasis.

Er du i tvivl om du skal have en hjemmeside?

https://www.riismedia.dk/ny-hjemmeside/

Hits: 6

Scroll to top
Skip to content