WEBSHOP

salget via nettet er i kraftig stigning

Billig web med shopløsning

Vores webshop løsninger etableres i verden og danmarks mest brugte hjemmeside systemer nemmelig WordPress og WooCommerce.

Ved at benytte WordPress som basis, får jeres firma og webshop langt bedre omtale på Google og andre søgemaskiner, og kommer derfor højere op ranglisterne. Modsat ses priseksempler på hvad andre web-bureauer tager. 

Priser

Kr. 5.200,- for en basis webshop

Ønskes en betalingskort løsning
Sker det via en aftale med Nets, hvor der betales ca. 300,- pr. måned.

Månedligt fee
Til ovennævnte skal ligges et månedligt fee, afhængig af hvilken løsning der er tale om, og hvad vi evt. løbende skal vedligeholde og udfører, 
startende ved Kr. 50,-.  

Alle priser er ex. moms.

Corona skaber nyt behov

Corona har naturligvis skabt helt nye behov for, at kunne handle uden at komme for tæt på hinanden.

Og mange firmaer har grebet chancen for at komme igang med, eller udvikle en bestående hjemmeside til også at indeholde en shopløsning.

Denne øvelse vil også være til fordel på den anden side af Corona’en, for så har man jo lært, hvorledes en shopløsning fungerer og, hvordan man kan hjælpe sine bestående og nye kunder på en ny måde.

Husk at etablering af en hjemmeside og webshop kan trækkes fra som markedsførings udgifter!

Shop_3_600

89 pct. har køb via internettet

Ifølge Danmarks Statistik har 89 pct. af den danske befolkning foretaget et køb via internettet indenfor det sidste år. Dette tal har været stødt stigende siden opgørelsens oprindelse i 2008, hvor det tilsvarende tal var på 59 pct.

Selv fra 2019 til 2020 har der været en stigning på hele 5 pct. pt., hvor corona uden tvivl har spillet en rolle. 

Modsat ses grafen over andel af befolkningen, som har handlet på nettet de seneste tre måneder.

danmark er nr. 2 i europa

Ses danskernes digitaliseringsgrad i et EU-perspektiv, vil de danske forbrugere inden længe kunne kalde sig Europamestre.

Det er nemlig kun i UK, at en højere andel af befolkningen har foretaget et køb via internettet indenfor de seneste 12 måneder.

Skip to content